Handige startpagina met verkeer, weer, nieuws en meer >
    HOME ONZE DIENSTVERLENING CASES   OFFERTE AANVRAGEN CONTACT  
 
 


Evenementen

Als u een evenement organiseert hoopt u natuurlijk op veel bezoekers. Evenementen hebben echter een grote impact op de verkeerssituatie. Er worden straten uit het verkeer onttrokken uit veiligheidsoverwegingen of om ruimte te maken voetgangers. Daarnaast wordt het omliggende wegennet extra belast. Al deze bezoekers stromen moeten in goede banen geleid moet worden. Een goed verkeersplan houdt daarom rekening met alle verkeersstromen, de bezoekers, het reguliere verkeer en bereikbaarheid door nooddiensten.

Wij, Neerlands verkeerstechniek, kunnen u tijdens de voorbereiding ondersteunen met het maken van verkeersplannen. We hebben ervaring met de voorbereiding van evenementen en het het produceren van verkeersplannen. Desgewenst leveren we een compleet overzicht van afzettingen en omleidingsroutes. Met onze plannen heeft u helder in beeld waar welke maatregelen genomen moeten worden. In veel gemeenten is dit een noodzakelijk onderdeel van de evenementen vergunning. Daarnaast heeft u in een vroeg stadium duidelijkheid over de kosten van de maatregelen.

Veiligheid
De laatste tijd worden we regelmatig geconfronteerd met agressie in het verkeer. De irritatie loopt snel op en in extreme gevallen worden verkeersregelaars aangevallen. Een triest dieptepunt was uiteraard Koninginnedag 2009. Sommige risico's zijn niet uit te sluiten maar een duidelijke en vlotte verkeersafwikkeling kan veel ongemak voorkomen. Samen met u nemen we de veiligheidsrisico's door en zoeken de kwetsbare punten waar extra maatregelen nodig zijn.

 
Maak uw keuze:
  Vraag een offerte aan >
  Neem contact op >
 
 
 

Neerlands Verkeerstechniek is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland onder nummer 09191074.
Op onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. All contents copyright 2008 Neerlands Verkeerstechniek
Sitemap: Home - Onze dienstverlening - Cases - Offerte aanvragen - Contact -