Handige startpagina met verkeer, weer, nieuws en meer >
    HOME ONZE DIENSTVERLENING CASES   OFFERTE AANVRAGEN CONTACT  
 
 


Cases

Neerlands Verkeerstechniek is een onafhankelijk verkeerstechnisch ingenieursbureau voor advies ter bevordering van verkeersafwikkeling en verkeersveiligheid.
Wij leveren advies voor een brede doelgroep: van wegbeheerders en aannemers tot evenementenbureaus, waterschappen en nutsbedrijven.

Met ons advies helpen we onder andere...

Wegbeheerders

Met ons advies zorgen we ervoor dat er bij wegwerkzaamheden veilig gewerkt wordt. Daarnaast kunt u met onze plannen gerust zijn: ook de veiligheid van weggebruikers staat bij ons voorop.

Aannemers

Met het oog op kostenreductie ontwikkelen we verkeersplannen voor aannemers die naast veiligheid, ook binnen het gestelde budget dienen te blijven.   

Evenementenbureaus

Het organiseren van evenementen brengt een grote verantwoording met zich mee, en een goede bereikbaarheid is van groot belang. Neerlands Verkeerstechniek ontwikkelt plannen voor organisaties van evenementen waarbij de bereikbaarheid voor bezoekers wordt geoptimaliseerd.

Lees meer over onze dienstverlening bij evenementen >

Waterschappen

Ook voor waterschappen bieden we verkeerstechnische oplossingen voor wegbeheer, calamiteiten en onderhoudswerkzaamheden.

Nutsbedrijven

Voor kortstondige werkzaamheden biedt Neerlands Verkeerstechniek plannen voor nutsbedrijven. Door onze plannen is er helderheid bij alle partijen voor- en tijdens de uitvoering.
 

 

Voorbeeld 1: klik voor .pdf

Voorbeeld 2: klik voor .pdf

Maak uw keuze:
  Vraag een offerte aan >
  Neem contact op >
 
 
 

Neerlands Verkeerstechniek is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland onder nummer 09191074.
Op onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. All contents copyright 2008 Neerlands Verkeerstechniek
Sitemap: Home - Onze dienstverlening - Cases - Offerte aanvragen - Contact -